Hakkında

Coworking çalışma şeklimiz yeniden tanımlama. Fikir basittir: yalnız onlardan daha bağımsız uzmanları ve bu işyeri esneklik ile birlikte daha iyi çalışmasına olduğunu. Coworking o kadar çok yüz ne zaman evden çalışma soru cevap verir: "neden değil bu kadar eğlenceli olacağını düşündüm gibi?"

Sadece çalışmak için daha iyi yerler oluşturmanın ötesinde, coworking alanlarda topluluk oluşturma ve sürdürülebilirlik fikri etrafında inşa edilir. Coworking alanlarda ileri olanlar başta konsepti geliştirdi tarafından ayarlanan değerleri korumak: işbirliği, topluluk, sürdürülebilirlik, açıklık ve erişilebilirlik.

Coworking nasıl başladı?

Coworking 2005 yılında San Francisco'da Brad Neuberg tarafından başlatıldı. Brad:

2005 yılında bir başlangıçta çalışıyordu ve benim iş ile mutsuz. Bunu daha önce ben kendimi danışmanlık ve seyahat yaparken için çalıştı ve bir iş sağlayabilir toplum için hungered. Bu noktada ben vardı, çünkü karışık hem de kendim için çalıştı ve bir işte çalıştı ve aynı zamanda istediğim her şeyi birleştirmek için görünmüyor olabilir çünkü mutsuz: özgürlük ve Bağımsızlık için kendimi yapısı ile birlikte çalışma ve diğerleri ile çalışma topluluk.

… Alanı topluluk ve için hungered ve yeni bir isim verdi yapısını desteklemek için yeni bir tür yaratmaya karar verdi: coworking.

Brad, sadece bir küçük coworking topluluk inşa ederken, onun projesi kavram potansiyel gördüm başkalarının dikkatini çekti. Anahtar aralarında Tara Hunt ve Chris Messina, Adem-i merkeziyetçi, insanlar liderliğindeki hareketleri potansiyel bilgili vardı. Atacan'ın nimet ile her yerde dünyada coworking fikri üzerinde insanların tartışmak ve işbirliği kamusal alanlarda yarattılar. Onlar Coworking Wiki, Coworking Google grubu ve bu blog, diğer şeyler arasında inşa ve ilgilenenler katılmaya ve katılmak için davet etti.

Tüm dünyada, Brad hissediyordum aynı şekilde insanların duygu, ortaya çıktı. Dizüstü bilgisayarlar ve wifi ile silahlı, insanlar kendilerini bulunan herhangi bir yerde çalışmak için özgürlük artan ile niyet paylaşılan bir alanda bir araya isteyen. Coworking onları aynı şey, onların şehirde veya dünyanın diğer tarafında ilgilenmişlerdir diğerleri ile bağlamak için bir söz verdim.

Nasıl dahil olabilirim?

Her şeyden önce Coworking Google grubuna katılın ve kendinizi tanıtmak. Binlerce her gün coworking tartışıyor dünyanın, bu hareketine fiili evi.

Şehirde coworking ilgili bilgilerin yer aldığı wiki da güncelleştirebilirsiniz.

Ayrıca bu blog için arayabilirsiniz! Küresel Coworking Blog topluluk hiç genişleyen bu sunmak için bir şey olan herkes için paylaşılan bir online alanıdır.  -Ebilmek kimse hakkında coworking günlüğü bir kavram gönderin ve bir yazı yazmak için buraya tıklayarak.

Son olarak, tabii ki aramak için ve senin şehrin coworking uzayda katılın. Coworking topluluk bulamıyor veya değerleri ve ihtiyaçları eşleşen aradım ama, tabii ki kendi resimlerinizden biriyle başlayabilirsiniz. Gerekli izni yok! Basit bir görevi bir coworking toplum inşa ediyor ama sen tam anlamıyla bir dünya insanların yanında yardımcı olmak hazırladım.

Biz coworking. Hareket için hoş geldiniz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir